Duurzaamheids Oud 17+ dubbeltoernooi 5 t/m 16 okt 2022, speelsterkte 5,6,7,8

Jeugdtennis bij TV  Barsingerhorn

Voor de jeugdleden regelmatig activiteiten georganiseerd zoals schooltennis, luilaktennis, vriendjes/ vriendinnetjes instuif, ouder-kind toernooi, halloweentennis, oliebollentoernooi.

De contributie voor jeugdleden bedraagt  € 70.00 per jaar (1 jan. t/m 31 dec.)

Het lesgeld voor een reeks van 16 lessen in het voorjaar wordt voortaan rechtstreeks afgestemd met en betaald aan de trainster (voorheen ging dit via de club). Om de ouders tegemoet te komen, want het les nemen is duur, wordt een korting toegepast op de contributie voor lessende jeugdleden.

Sinds mei 2016 zijn wij een Tenniskids vereniging. Nieuwsgierig wat dat voor onze jeugdleden inhoudt? Hier lees je wat je moet weten.

Tenniskids is hét KNLTB tennisprogramma voor kinderen t/m 12 jaar. Met speciale ballen, rackets, banen en oefeningen leert zelfs de jongste jeugd de sport razendsnel te spelen. Kinderen worden direct in een team met leeftijdsgenootjes geplaatst. Zo maken ze snel nieuwe vriendjes en werken ze samen naar duidelijke doelen toe. Dat is niet alleen goed voor de fysieke, maar ook voor de sociale vaardigheden. Plezier en samenspel; daar draait het om bij Tenniskids.

tenniskids

Search