Voorjaarstoernooi van 18 t/m 29 maart: TV Barsingerhorn Tandheelkundig Centrum Schagen 2020, helaas afgelast vanwege het coronavirus.

Kantinediensten

In 2017 hebben we afgesproken dat degenen die op[ een (vaste) avond tennissen onderling afstemmen wie het tasje haalt en hoe de kantinedienst verloopt. Er wordt wel een schema gemaakt voor de kantinedienst tijdens onze toernooien.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Als je om wat voor reden ook je kantinedienst niet kunt draaien verwachten wij dat je zelf voor vervanging (b.v. door middel van ruilen) zorgt.

 

Instructie kantinediensten tijdens toernooien

 

Omdat de ervaring heeft geleerd dat niet altijd alles duidelijk is voor degene die kantinedienst draait tijdens een toernooi,  is er een naslagwerk gemaakt waarin veel genoteerd staat. Dit ligt in een map op de bar in de kantine.

Wij hopen zo dat het duidelijk is wat er van je verwacht wordt als ‘ kantinedienst ‘ tijdens een toernooi.

Achterin deze map is er ruimte om ideeën, op- of aanmerkingen te noteren zodat wij dit mee kunnen nemen naar onze overlegmomenten.

Mochten er onverhoopt toch nog dingen onduidelijk zijn, bel dan:

Marlies Oud, t. 0224 531709, m. 06 20279808.

 

Wat te doen tijdens je kantinedienst op een toernooidag?

 

–          Ben je de eerste die kantinedienst draait die dag dan tasje bij sleuteladres (staat aangegeven op kantinedienstlijst) ophalen.

–          Koffiepot klaarzetten en eventueel al aanzetten evenals waterkoker voor thee. Gezette koffie/theewater in daarvoor bestemde thermoskannen doen

–          Cake aansnijden (zorg dat er voldoende cake voorgesneden is) en in daarvoor bestemde doos doen. De cake is gratis bij koffie/thee.

–          Koelkast en koelkist nakijken of deze voldoende is aangevuld met bier, wijn, frisdrank, blikjes/flesjes etc.  Zonodig bijvullen, voorraad aanwezig in magazijn

–          Als er spullen niet aanwezig zijn graag op het whiteboard in de keuken schrijven wat er mist

–          Frituur aanzetten op ca. 160 graden Celsius, in de weekeinden kan de frituur rond 12.00 uur worden aangezet

–          Nagaan of er voldoende brood/kadetten zijn ontdooid, zo niet, deze uit de vriezer (in het magazijn) halen

–          Tijdens de toernooi avonden zorgen dat er nootjes, chips e.d. op de tafels staan, eventueel bijvullen. Voorraad aanwezig in het magazijn.

–          Tijdens de toernooiavonden – indien voorradig- rondgaan met kaas en worst. Kaas en worst liggen in de kleine koelkast. Richtlijn hiervoor: 1e ronde ca 21.00 uur, hierna ongeveer elk half uur. Je kunt hiervoor bij drukte achter de bar ook een ander verenigingslid inschakelen

–          Indien er geen kaas en worst aanwezig is dan bittergarnituur aanbieden. Bittergarnituur vind je in de vriezer. Dit serveer je rond 22.00 en 23.00 uur

–          Consumptiebonnen van de deelnemers bij elkaar bewaren, bijvoorbeeld in glas achter de bar. Dit wordt weer opgehaald door de toernooicommissie

–          Tafels regelmatig opruimen, vaat inruimen en zonodig dweiltje over de tafels, bij grote drukte eventueel een ander verenigingslid inschakelen

–          Voor de toernooicommissieleden is koffie en thee vrij. Ook kunnen zij een eventuele daghap, broodje of een bord patat bestellen. Tevens is één consumptie/drankje ook gratis.

In de map is hiervoor een apart blad ingevoegd waarop de consumpties vermeldt dienen te worden i.v.m. verantwoording naar onze penningmeester

–          Eten (eventuele daghap, soep, tosti etc.) vooraf afrekenen

–          Aan het einde van de kantinedienst (ook als je wordt afgelost) controle kleedkamers en toiletten. Indien nodig toiletten schoonmaken, ook de vloeren!!! , schoonmaakmateriaal is ook in het magazijn te vinden, toiletpapier aanvullen en de handdoekjes in de toiletten verwisselen

–          Eventuele op- of aanmerkingen verder in de klapper noteren. Liefst met je naam en telefoonnummer erbij zodat we bij onduidelijkheid contact hierover kunnen opnemen

Indien er niet voldoende wisselgeld aanwezig is contact opnemen met Marlies Oud, t. 0224 531709, m. 06 20279808

 

–          Bij het afsluiten van de kantine:

 

Wc’s schoon achterlaten, frituur, vaatwasser, koffiezetapparaat etc. uitzetten. Tafels leegruimen en schoonmaken. Bar en aanrecht schoonmaken.

Geld tellen, hoeveelheid noteren op formulier en in daarvoor bestemde tasje doen. Lichten uitdoen. Poort sluiten. Tasje naar sleuteladres brengen.